DigLab

Użyj ↓ ↑ aby przeglądać wyniki, Enter to open, Esc do zamknięcia.

Ustaw swój obszar pracy

Ustawienia pracy kontrolują tożsamość agencji i wiele domyślnych opcji. Konfiguruj je przed zaproszeniem klientów, tak aby pierwsza strona e-mail i portal były rozpoznawalne.

Przetłumaczono automatycznie z języka angielskiego. Przeczytaj angielski oryginał

Sprawdź tożsamość i dostęp

Używaj przeładunku przestrzeni roboczej przed otwarciem Ustawienia. Sprawdź nazwę firmy, logo i kontakt z wsparciem publicznym. Zachować zatwierdzone przejrzyste logo w oryginalnych proporcjach. Nie umieszczaj prywatnych rejestrów rachunkowych lub uwierzytelniania właścicieli w publicznych polach brandingowych.

Przygotować doświadczenie klienta

Sprawdź temat portalu klienta, zaloguj się, ustawienie domu i nawigację. Portal domowy może zawierać pozdrowienia, następne zadania, kamienie milowe, aktywność, zasoby i linki. Regulacja charakterystyczna dla konta może ominąć domyślne miejsca pracy; zobacz dostosowanie portalu.

Połącz tylko to, czego potrzebujesz

E-mail, pamięci masowej w chmurze, CRM, płatności, harmonogramu i funkcji analitycznych potrzebują odpowiedniego ustawienia. Zapisane ustawienie różni się od zweryfikowanego połączenia dostawcy. Sprawdź minimalne zezwolenie i sprawdź jego wynik przed zbudowaniem podróży klienta. Zobacz integracje.

Sprawdź zakończenie

Potwierdzenie, że planowany obszar roboczy jest nadal wybrany. Administracja pracy i członkostwo w portalu klienta to oddzielne granice dostępu; patrz: zespół i uprawnienia.

DigLab Onboarding · Praktyczne przewodniki

DigLab