DigLab

Brug ↓ ↑ til at gennemse resultaterne, Enter for at åbne, Esc for at lukke.

Konfigurer dit arbejdsområde

Konfigurer disse, før du inviterer kunder, så den første e-mail og portalside er genkendelige, og du kan se, hvad der er sket med dem.

Automatisk oversat fra engelsk. Læs den engelske original

Kontrollér identitet og adgang

Brug arbejdsområdeskifteren, før du åbner Indstillinger. Bekræft virksomhedens navn, logo og offentlige supportkontakt. Behold det godkendte transparente logo i dets oprindelige proportioner. Placer ikke private faktureringsoplysninger eller ejerlegitimationsoplysninger i offentlige brandingfelter.

Forbered klientoplevelsen

Gennemgå temaet for kundeportalen, logonsiden, startsidens layout og navigation. Portalens startside kan indeholde hilsner, næste opgaver, milepæle, aktivitet, ressourcer og links. Kontospecifik tilpasning kan tilsidesætte standardindstillinger for arbejdsområde; se Tilpasning af portal.

Tilslut kun det, du har brug for

E-mail, cloud storage, CRM, betaling, planlægning og analysefunktioner har brug for deres relevante opsætning. En gemt indstilling er forskellig fra en bekræftet udbyderforbindelse. Test en autoriseret minimal operation og tjek resultatet, før du opbygger en kunderejse omkring den. Se integrationer.

Kontrollér færdiggørelse

Åbn de gemte indstillinger igen, og undersøg den faktiske klientlogonside. Bekræft, at det ønskede arbejdsområde stadig er markeret. Administration af arbejdsområde og medlemskab af kundeportal er separate adgangsgrænser. Team og tilladelser.

DigLab Onboarding · Praktiske produktvejledninger

DigLab