DigLab

Brug ↓ ↑ til at gennemse resultaterne, Enter for at åbne, Esc for at lukke.

Administrer teamroller og klienttilladelser

Giv den mindste adgang, der er nødvendig for personens arbejde, og bekræft den i det tilsigtede arbejdsområde, så du kan tildele den adgang, der er nødvendig for at udføre det pågældende arbejde.

Automatisk oversat fra engelsk. Læs den engelske original

Agenturets team

Åbn de teamindstillinger, der er tilgængelige for ejeren af arbejdsområdet eller den autoriserede administrator. Gennemgå rollebeskrivelsen, før du inviterer nogen. Bekræft status for e-mail, arbejdsområde og afventende invitation. Hvis der mangler indstillinger, skal du kontrollere den aktuelle rolle i stedet for at oprette en anden ejerkonto.

Klientmedlemskab

Føj en person til den korrekte portalkonto, og gennemgå, hvad det pågældende medlem kan se eller gøre. Brug separate identiteter til separate personer. Kontroller de primære kontakter og opgavetildelte, når en kundes team ændres.

Filer og internt arbejde

Fil- og mappeadgang kan deles, kun for team eller begrænset til udvalgte konti/personer. Interne kontonoter forbliver kun for agenturer. Klient-synlige meddelelser og generelle kommentarer kræver deres egen synlighedskontrol. Brug ikke skjult navigation som erstatning for adgangsregler.

Bekræft ændringer

Læs medlemskabet og rollen efter enhver godkendt ændring, og kontroller derefter den faktiske tilladte visning. Fjernelse, ændring af adgangskode og udvidelse af adgangen fortjener en bevidst gennemgang. Du må ikke videregive en anden klients poster, mens du undersøger et problem med tilladelser.

DigLab Onboarding · Praktiske produktvejledninger

DigLab